zondag 28 september 2008

Trick or Treat

Deze kaart gemaakt voor de Halloween, ga hem vandaag afgegeven aan mijn stempel maatjes ( lekker stempelen met z'n alle dit keer bij Agnes ), heb er weer helemaal zin in. Deze stempels zijn van ECG heb er een tijdje op moeten wachten maar ze zijn de moeite waard, in combinatie met het papier van DCWV ( the halloween stack with glitters ) is het een winnende combinatie. Nog even een stukje zwart kant en een lintje met stippen verwerkt en niet te vergeten een pijpenrag bloementje van de zeeman ( lag er ook al een eeuwigheid ). Ik hoop dat ze er blij mee zijn.

zaterdag 27 september 2008

Rendier bij kerstboom

Eindelijk weer eens een keer een kaartje gemaakt, het zal de aankomende maanden rustig worden op mijn blog aangezien wij een kluswoning hebben gekocht en op 1 oktober de sleutel krijgen, maar nu eindelijk weer eens een kaart.
De Stempel is van High Hopes, en het Papier is van Rayher ( red squares / red Dots & stripes en red stars ) een erg mooie lijn. Het vilten boomje komt van de xenos, vastgezet met een stukje rood floss draad. De snaps had ik al een hele tijd liggen ( het freet ten slotte geen brood ) en nu kon ik ze eindelijk gebruiken.

vrijdag 5 september 2008

3 luik daar zit muziek in

voorkant
1e binnenkant
Deze kaart heb ik gemaakt voor de verjaardag van Jacqueline van der Sar, het is een leuke 3 luik geworden, heb deze al eens een keer eerder gemaakt, maar dat neemt niet weg dat hij weer super is geworden ( was alleen zo dom om bijna de fout te maken om op de achterkat er 07 i.p.v 08 op te schrijven, maar gelukkig zag ik het op tijd ). Heb de kaart versiert met noten scrappapier en leuke PB afrukjes die allemaal een muziek instrument bespelen ( de piano moest er uit springen vandaardat deze een helrode kleur heeft gekregen). Dan rest mij nog alleen om Jacq ook nog te bedanken voor het beschikbaar stellen van deze afdrukjes ( LOL ).

Friday sketch # 17

De kaart kan ik vandaag pas laten zien aangezien ik hem voor de verjaardag van Jacqueline van der Sar heb gemaakt naar een voorbeeld sketch van http://fridaysketchersblog.blogspot.com , beide stempels zijn van high hopes.