zondag 14 maart 2010

maand project



Deze kaart is gemaakt voor een 2 tal vriendinnen ( en voor de verjaardag van mijn vader ) omdat we elkaar iedere maand een kaart of project sturen. In dit geval heb ik een waterval kaart gemaakt met afdrukjes van Penny Black passen goed bij het onderwerp van deze maand VOORJAAR. De afdrukjes zijn ingekleurd met potloden en doezelaars. Het gebruikte papier komt uit een blokje van de action. Het was even puzzelen, want ik had ooit alleen is een waterval ATC gemaakt en nog nooit een kaart, en het was even uitdokteren hoeveel papier ik nodig zou hebben nou iets meer als dat ik dacht, de dames hebben namelijk een iets andere kleur ontvangen en dit voorbeeld is naar mijn vader gegaan.

dinsdag 9 maart 2010

High Tea


Heb vanmiddag met een goede vriendin een High Tea ( heb ik nu geregeld ), en om dat te vieren heb ik een mok voor haar gekocht en een mandje gemaakt waarin een aantal thee zakjes zitten. Heb voor mijn verjaardag ook z'n mandje gekregen maar dan gevuld met zeep roosjes, bedankt Ria zal hem zeker nog een keer maken met roosjes maar nu eerst maar eens met thee. Het papier komt uit een blok van Janneke Brinkman, het is enkelzijdig papier maar heb er het zelfde vel ingedaan omdat ik dat mooier vind staan als één van de bakjes leeg is. De stempel afdrukjes zijn van Penny Black.

zaterdag 6 maart 2010

Bel me even

Dit project is een magneet ( sluit dus perfect ) boekje met daarbinnen een telefoon lijst. Het boekje is versiert met blauw fris card-stock en scrappapier van Marocco ( poppy seed ). De stempel afdruk is van Popcorn the Bear ingekleurd met potloden en doezelaars ( kan het niet uitlopen als het nat wordt. De bloem heb ik los meegeleverd aangezien het dan moeilijk wordt om het boekje vol te schrijven.

donderdag 4 maart 2010

sokjes voor Guusje

Deze kaart heb ik gemaakt voor de ouders van Guusje, moest een frisse kaart worden. Het voorbeeld komt uit de cards Only maar natuurlijk iets aangepast. Het gebruikte papier komt uit een blok eens gekocht bij de action, en de sokje hebben de maat 0-6 monts. De stempel afdruk is er een van Penny Black ingekleurd met mijn ZIG aquarelle stiften.

maandag 1 maart 2010

Trots op mijn zoon Thijs

Als trotse ouder ( van Thijs nu 10 weken en 2 dagen ) moet je natuurlijk lopen leuren met allemaal foto's van je kleine ( BAH ), maar we kunnen er niet geheel aan ontkomen aangezien er al verschillende mensen naar foto's hebben gevraagt, om toch aan hun wensen te voldoen ( LOL ) hebben we een visitekaart houder versiert. Hierop hebben we een afdruk geplaatst die ook op zijn geboorte kaartje te vinden was en dat is er een van Stampabilities ( Love Bunny ), ingekleurd met potloden en doezelaars kunnen de kleuren niet uitlopen. Nog even de naam Thijs door de cuttle Bug heen gehaald, en niet te vergeten een aantal foto's op kaartjes formaat afdrukken, en zie hier het resultaat.