maandag 28 maart 2011

Bedankt

Dit boekje gemaakt voor Agnes omdat ze me zo veel tips geeft hoe ik het beste mijn copics kan en MOET gebruiken, moet nog een hoop leren maar ga gestaagt vooruit. Het een een notitie boekje en wie kan deze nou niet gebruiken. Het papier komt uit een blokje Art Telent van het kruitvat. De stempel is een digi afdruk van een Wombad van Tockled Pink Stamps ( ook hier heeft Agnes me mee geholpen ben niet zn ster in het Engels')

zaterdag 12 maart 2011

mijn eerste copic's kaart

Nou daar is hij dan mijn eerste kaart ingekleurd met copics ( natuurlijk gemaakt voor mijn vader )met dank aan Agnes en Jacqueline voor de tips en trucs. De stempel afdruk is van ????? deze heb ik mogen afdrukken van Elmar de zoon van Jacqueline v/d Sar, de tekst stempel is van High Hopes. Het vogel huisje is van een stans van Marianne design. En volgens mij is het papier kerstpapier maar ik vond het er wel bij passen en het is toch nog een beedtje winter.

kaart voor mijn opa



Ik ga niet alles showen wat mijn zoon maakt maar deze aller eerste kaart ( hij is nu 14 maanden ) die hij gemaakt heeft voor zijn opa vond ik wel heel bijzonder, ook omdat hij zich zelf had mee geschilderd, had alleen een strikje om mijn zoon hoeven doen en opa had hem zo aangenomen.


aan de drank

Deze flessenzak heb ik gemaakt voor de verjaardag van mijn vader, de gebruikte stempel afdruk is van Panny black het papier zou ik niet weten, deze heb ik op de cuties dag gekregen, hoop dat ze weer snel een dag zullen organiseren heb er weer zin in. De bloemen en de bedel kwamen ook van deze leuke dag. Nu nog even een fles wijn scoren en dan op naar het feestje.