zondag 29 mei 2011

Cuties week challenge 21

Deze kaart heb ik gemaakt voor de week challenge van de cutie group. De gebruikte stempel is een digi van Teddy Bo ( Teddy Bea ) ingekleurd met copic's. Het gebruikte papier is van Dovecraft uit de serie Sugar en Spice. Nog wat bloemen en parel plaatsen en klaar en hij mag gezien worden al zeg ik het zelf in het echt zijn de kleuren niet zo flets.
Teddy Bea E44- 43 -42- 41 / B45- 41 en E24- 25- 21
bloemen YG97- 95 en R85- 83- 81.

zondag 22 mei 2011

baby Diede

De leidster van mijn zoon Thijs heeft een dochtertje gekregen en dat wouden we natuurlijk niet helemaal voorbij laten gaan, we kunnen hem nu mooi combineren met de challenge van


http://thefuzzywuzzychallenges.blogspot.com/ over natuurlijk baby's. De gebruikte stempel afdruk is er een van Stamping Bazaar, eigenlijk is het rondje met de naam een voetbal maar omdat het een meisje is heb ik het opgelost met een naam rondje. Het gebruikte lint komt van een rolletje gekocht bij het kruitvat. De stempel afdruk is ingekleurd met mijn copic's kleuren had ik genoteerd maar kan het gele memootje niet meet vinden.

Mannenkaart wc-20 cuties

Deze mannenkaart heb ik gemaak voor de zoon van Ingenborg ( Martijn vandaag 21 geworden gehandicapt maar zeker niet zielig ) de gebruikte stempel afdruk is van Penny Black en ingekleur met mijn copic's.
We hadden 2 opdrachten bij de cuties week challenge, het moets een manne kaart zijn en de kaart moets gemaakt worden volgens een sketch ( Mojo-monday week 191 )
poes E47- 44- 43- 42- 41 en E04
gebakjes en ijsjes E31-30- 09 / B41- 21 / YG13- 11 / Y38- 21.
Het gebruikte papier is van Bo Bunny en My minds Eye, de tekst stempel op de laatse beurs gekocht bij de stempel studio en is naamloos.

zondag 15 mei 2011

Jongen of meisje





Dit tasje heb ik gemaakt voor mijn neef en zijn vriendin die zwanger zijn, ze zijn nu 3 maanden onderweg en weten natuurlijk nog niet wat het zou zijn vandaar dit tasje met sokjes, de ene zijde van het tasje komt een dino uit een rose ei en aan de andere zijde komt hij uit een blauw ei.



De stempel afdruk is van Whipper Snapper, ingekleurd met mijn copic's, het lint komt van rollen af die ik ooit bij het kruitvat heb gekocht het papier komt uit een groot en oud blok ( naam ? )

zondag 8 mei 2011

Moederdag

Vandaag is het moederdag, en deze kaart heb ik gemaakt voor mijn moeder het gebruikte papier is van Dovecraft uit de serie tea house de gebruikte stempel is van the stamping bazaar
( Sammy met de bal ), ingekleurd met potloden door mijn zoon Thijs van bijna 17 maanden. De tekst stempel is van Hero arts. Twee groten bladen onder de bloem die bijna een kopie is van de bloem die ik op mijn paasdoos heb mogen ontvangen van Carolinen van der Ven en Ria Herpers, ( bedankt voor deze traktatie dames ) de stands is van Crea lies op de art- specialy beurs gekocht. Wil/ wou ook wel z'n mooie kaart maar ik heb gelukkig ook iets moois gekregen een zelf geschilderd lijstje met een fot van mijn zoon.