zondag 8 juni 2008

Fridag Sketch #5 Sending a Smile


Heb een kaart gemaakt voor http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ , maar deze kaart is op 2 manieren een uitdaging, dit is namelijk mijn aller eerste kaart gemaakt met prismacoulor potloden, terpentine en doezelaar, ben niet echt begonnen met het ideaalste papier, maar ben tocht tevreden over het resultaat. De stempelafdruk is van Pappilio ( heb ik mogen maken van Jacqueline, mijn dank hiervoor ), het gebruikte papier is van Basic Grey ( Cut of Stripe serie ). De gebruikte bloemen zijn van Painterly Petals en het gebruikte plaklint ( wat bij mijn dus niet plakt ( LOL ) is van Kars, om het op te fleuren heb ik er een smal strookje card-stock door heen geregen.
Opmerkingen, tips en kritiek zijn welkom.

6 opmerkingen:

Jacqueline van der Sar zei

Mooie kaart!! De challenges werken goed voor je!! leuk blijven ze die papilio stempels, fijn dat je er zo blij mee bent!! Het lint dat we zaterdag kochten ziet er ook prachtig uit!

stardustgemsandribbon zei

Gorgeous card and image! Love the papers too!

Carole :D

Agnes zei

Mooi geworden hoor ! Heb je bij het lint er wel een laagje af gehaald? want bij mij plakt het wel maar je moet er wel een laagje afhalen.Groetjes en zie je volgende week maandag

Bev zei

Oh this is just gorgeous!!

Bunny-Zoe's Blog zei

Gorgeous card. Love the cute images. Nikki x

Kraftin' Kimmie zei

Great job with the sketch and lovely images!