maandag 24 maart 2008

NIEUWE HOBBY KAMER




Dit is het dan geworden, mijn nieuwe hobbykamer, na 4 dagen hard werken ( we moeten alleen nog wat neuzel werk doen bv de computer installeren ) moet ik zeggen het resultaat mag er wezen. Zelf de Winnie the Pooh is in z'n nopjes op z'n nieuwe schap.
Heb zelf vrijdag al een start gemaakt om wat dozen in te pakken, wat verzameld een mens een hoop hobby spul in 5 jaar zeg, en we hebben nooit genoeg ( LOL )
De kasten zijn van de Ikea en hebben John en mijn vader bijna 1 volle dag gekost om op te zetten. Het bureau en de lampjes hebben John en ik 1e paasdag opgehangen en vandaag 2e paasdag hebben we het rolgorijn geplaatst en hebben we de stereo aangesloten, heb al weer wat dozen opgeruimd en het einde komt weer in zicht maar we zijn nog niet helemaal klaar, Heb eigenlijk al weer zin om te gaan freubelen.

Voormalige logeerkamer


Dit is de oude logeerkamer en dat zou dus vanaf nu mijn hobby hok moeten zijn, nou als dat maar wat wordt zullen we zeggen. Maar het is echt wat geworden wel met een beetje hulp van mijn mannetje, mijn vader en mijn moeder ( wat moeten we zonder ze ). Heb ze al bedankt met een leuke kaart en een ............. ja het hoeft niet maar we doen het toch.

Oude Hobby kamer



Dit is mijn oude voormalige hobby kamer waar ik de laatste 5 jaar met veel plezier heb gefreubeld, maar ik werdt een beedje slordig ben gaan stapelen in hoeken, en had geen eenheid. Heb het in mijn hoofd gehaald om de hobby kamer te verplaatsen naar de oude logeerkamer en heb dus eigenlijk beide ruimtes omgedraaid. Na 4 dagen van hard werken is het grootste gedeelte nu af.

zaterdag 22 maart 2008

Special place

En deze kaart is nu voor mijn moeder omdat ze mij de hele dag heeft bezig gehouden terwijl mijn vader met mijn mannetje nu nog ( 20 uur ) bezig zijn om MIJN hobby kamer weer op te bouwen. Ja ik kan namelijk niet helpen. De kaart is gemaakt naar een voorbeeld van de Ismaki challens 10, maar ik ben een beetje aan de late kant maar dat mag de pret niet drukken. Het gebruikte papier is van Basic Grey de Blush serie ( BLU-647 Crush / BLU-648 Sweetie / BLU-644 Eternity ).

Daar zit muziek in

Deze kaart kon ik vandaag eindelijk aan mijn vader overhandigen, waarom zul je je afvragen, nou ik heb het namelijk in mijn hoofd gehaald om mijn hobby kamer in huis te verplaatsen van de slaapkamer voor naar de slaapkamer achter en mijn vader ( samen met mijn mannetje ) is vandaag komen helpen en het is me toch een klus Het minste wat ik kan doen, heb er gelijk een aantal cadeau bonnen in gedaan. Het gebruikte papier is van Crea motion ( BPAD2370) Retro.

zondag 16 maart 2008

Thee zakjes kaart


Deze kaart, die eigenlijk een thee zakjes houder is heb ik gemaakt voor een swap op de cuties-groep ( georganiseerd door Agnes ). Had al gelijk een idee bij deze stempels want welke bij lust er nou geen honing. Het gebruikte papier is van daisyd's, en de gebruikte stempels zijn van de Peddler's Pack, de tekst stempel is van hero arts en elke dag jou dag heb ik een keer gekregen van mijn moeder bij Piens Atelier ( toen nog in Hilversum ) is volgens mij een eigen ontwerp van hun. om de houder dicht te kunnen maken een paart lintje in de zelfde kleur als de bellen.
1e foto de voorkant van de theehouder
2e foto de voor en achterkant van de houder
3e foto is de beide binnenzijde van de kaart

Mijn papa was jarig

Deze kaart had ik gemaakt voor mijn vader die afgelopen 12 maart jarig was, op de binnenzijde had ik een vakverdeling gemaakt waarbij er een aantal cadeau bonnen in gezet waren ( iedere keer als hij een computerblad koopt en een bon inleverd krijgt hij het geld ter waarde van dat blad ). Het gebruikte papier is van Cherry Art CA128 ( marocco / mirror Ball ) de tekst is gemaakt met de Cricut en de card-ridge Tear Drops, en natuurlijk een stempel van de magnolia ( is ook mijn vaders favotiet ), een en anders opgefleurd met wat lint, een geslaagde kaart want hij vond hem super.

dinsdag 11 maart 2008

Memoblaadjes houders



Ons memo blaadjes houder was bijna leeg, en toen moest er een nieuwe komen, weer z'n saai ding dacht ik, nou daar ga ik wat aan doen, versieren dan maar met mijn grootste hobby op dit moment. Heb maar gelijk 2 houders versierd, 1 voor ons ( de groene met Penny Black afdrukjes )zelf en 1 voor Agnes ( met magnolia's ) een verlaat verjaardags cadeautje.
Blauw : Scenic Route paper co SR 225 North Shore / Duck Dive.
Groen : Scenic Route paper co SR 833 Savannah / Scrap Strip 1.
De vleugels van de bijenpoes zijn voorzien van Glitters.

Vervolg Memoblaadjes houder



Dit zijn close-ups van alle zijde van de memoblokjes houders, op ieder kant zijn er andere stempels gebruikt, ze zijn leuk om te maken en het zijn leuke kleine cadeautjes.

zondag 9 maart 2008

voorjaars kaart

Even een leuke voorjaarskaart met daarop een magnolia zittend op een krukje, het gebruikte papier is wederom uit een blokje van de action.
De kaart is opgesmukt met een lintje en een opgewerkte bloem bestaand uit 3 lagen.
Ook met deze kaart was ik afgelopen maandag al begonnen, maar vandaag afgemaakt.

Today was the Best

Met deze kaart had ik afgelopen maandag al een begin gemaakt, maar hij was nog niet helemaal af, en vandaag had ik gelijk zo iets van dit is het.
Gebruikt een blauwe kaart, met daarop 2 scrapvelletjes uit een blokje van de action.
Een gestipt lintje gekruist er overheen gedaan waarbij er een leuke strik is gemaakt.
Het label is met een stuke scrakfloss en met foam tape er opgeplakt, de gebruikte stempels is van Penny Black.

It's a Girl

Deze kaart is gemaakt voor mijn neef omdat we al weten dat ze een dochter krijgen lekker zoet papier geel met rose past perfect bij een meisje.
Het papier had ik al een hele tijd en er stond geen merk op, dus merkloos papier.
Een leuke magnolia er op, en een heel lief klein rose knoopje waar een rose scrapfloss aan is geknoopt.

donderdag 6 maart 2008

You make my day award

Deze award heb ik mogen ontvangen van Anja, en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben wordt er zelfs een beetje verlegen van. Ik wil mensen wel nomineren maar ik denk dat iedereen hem op mijn blog al heeft mogen ontvangen, daarom geef ik hem nu aan iemand die geen blog heeft, maar er wel betrokken bij is, en dat is mijn moeder.
Mam bij deze de You make my day award.

zondag 2 maart 2008

Genomineerd tot 1 van de 10 favorieten Blogs

Ik las net op mijn mail dat ik op 2 Blogs genomineerd ben tot 1 van hun 10 favorieten Blogs, ik dank bij deze Agnes en Anja voor de eer. Natuurlijk staan beide dames in mijn lijstje.
Nu zou ik er 10 aan mogen wijzen maar ik wil eigenlijk iedereen die onder mijn favorieten staan nomineren, want daar haal ik mijn inspiraties en ideeën vandaan, dus ik hoop dat het mag en dat er geen vaste regels aan de nominatie vast zitten, ik kom namelijk zonder de dames die mijn genomineerd hebben op 11, moet kunnen denk ik.
Bij deze iedereen gefeliciteerd met jullie nominatie.

Easter Bunny

Ben van het weekend echt produktief geweest, dit is al mijn 6e en laatste kaart van dit weekend.
Een groene card-stock kaart mrt daarop scrappapier van Basic Grey ( Deciduous-mel 991 / Equinox-mel 881 ), het papier heb ik flink gekreukeld en toen op de kaart geplakt ( is op de foto bijna niet te zien ) heb me eigen opgelegd dat ik bij deze kaart geen lintjes mocht gebruiken, scrapfloss mocht nog net. De figuuren zijn uit de Cricut met een cardridge van George, het labeltje is gemaakt met een ponds.
De gebruikte stempel is er een van Magnolia, en pas goed bij de Pasen.

It's a Boy

Mijn vriendin is bijna uitgerekend, en ik ben als eerste maar begonnen met een jongenskaart, heb namelijk het gevoel dat het een jongetje zal gaan worden, maar we weten het niet zeker dus staat er volgende week een meisjes kaart op het programma.
Er is gebruik gemaakt van een donker blauwe card-stock kaart, waarop een wit oplegvel is geplakt, het gebruikte scrappapier is van Crea Motion ( 2307 Bleu dots / 2301 Bleu Flowers / 2305 Bleu Plaid ) deze zijn op een speelse manier doormidden gesneden.
De gebruikte stempels zijn van magnolia, het jongetje heb ik moeten plaatsen omdat de baby een strikje in het haar had ( het was dus een meisje ), en nu lijkt het net een baby boy.Ook hier heb ik weer schaapjes geplaatst met een echt vilten vachtje.

Groene Schaapjes Kaart

Deze kaart is een groen variant van de eerdere getoonde kaart in het bruin, het gebruikte card-stock is van een mosgroene kleur (63.07) het oplegvel is geel (63.00), de kaart kan dichtgeknoopt worden met een blokjes lint. Het gebruikte scrappaier is van Basic Grey (birch-mel 894).
Ook hier hebben de schaapjes een echte wollen ( vilt ) vachtje.
Ook hier is een magnolia stempel gebruikt.

Goooooo Bunny

Deze kaart is gemaakt naar een voorbeeld kaart ontvangen van Ingenborg voor mijn verjaardag, Ingenborg bedankt voor het voorbeeld. Het gebruikte papier is van Doodlebug ( 1501 Spring medley / 1580 all Aflutter / 1579 Butterfly Stripe ), hier ook weer een overdaad aan lintjes, ben op dit moment verslaafd aan het maken van kaarten met lintjes.
De gebruikte stempel is van Whipper snapper en hij is van de week pas binnengekomen en dan moeten we er wat mee doen, dan geet het kriebelen.

Schaapjes kaart

Deze kaart heb ik gemaakt naar een voorbeeld die ik heb mogen ontvangen van Agnes voor mijn verjaardag, Agnes bedankt.
De kaart is opgebouwd uit een bruine (82.05) onderkaart, het gebruikte oplegvel is geel (63.00). Het gebruikte scrappapier is van Basic Grey ( Taper-mel 893 ).
De schaapjes zijn uit de CuttleBug met een dies van de Quickutz, de vacht van de schaapjes zijn uit vilt gestands dus je kunt zeggen dat de schaapjes een grote aaibaarheids factor hebben.
De vleugels van de magnolia voorzien van glitters.

Vrolijk Pasen

Dit is mijn eerste paaskaart voor dit jaar, ik heb een Egel van de Pernny Black gebruikt, de afdruk is gekregen. Het gebruikte papaier komt uit een blokje van de Action, het was nog even puzelen hoe ik de kaart zou opbouwen.
Heb de kaart lekker vel gehouden.