zondag 30 november 2008

Verjaardagskaart John




Deze kaart heb ik voor mijn man ( sinds 3 november officieel mijn man ) gemaakt voor zijn verjaardag afgelopen week, het is een schuifkaart die ik had gezien op de site van Anita's Hobbyblog zie in mijn favorieten lijst. Heb hem alleen iets anders gemaakt zodat de schuif niet te veel uit steekt. Met deze kaart ben je wel even bezig om het uit te puzzelen dus heb ook maar gelijk een mal gemaakt zodat als ik hem nog een keer wil maken het een stuk sneller gaat. De gebruikte stempel is er een van Hanglar& Stanglar met dan aan Jacqueline van de Sar voor het afdrukje. Het gereedschap heb ik al een tijdje in huis welk merk dat is weet ik niet maar Made in China ( LOL ja wat niet ). De stempel afdruk is ingekleurd met mijn ZIG aquarell stiften.

zondag 16 november 2008

PB dag kaart- envelop 3


Dit is de 1 na laatste kaart die ik voorbereid had op de PB dag van oktober, wou hem niet de uitstraling van de kerst geven, maar de Forever Friends beer ( afdruk gekregen van Agnes, mijn dank hier voor ) is eigenlijk voor alle doeleinde te gebruiken. Het papier is van My mindes Eye ( hoop dat ik het goed schrijf LOL ). Het afdrukje is ingekleurd met de Zig aquarell stiften.
Deze kaart zal ik zeker nog vaker maken.

zondag 9 november 2008

PB dag kaart 2

Dit is de 2e kaart gemaakt op de PB dag, heb er in totaal die dag voorbereid 4 kaarten maar moet ze allemaal net nog even afmaken, maar hier is nummer 2. Dit is een soort van Harmonica kaart, de afdrukjes heb ik van Jacqueline mogen maken en ik vind ze super, moet alleen even uitzoeken van welk merk ze zijn, de tekst stempel is in iedergeval van Penny Black, de witte ronden zijn door de CuttleBug gehaald met een embossing mal en de bloem motieven zijn gemaakt met de nestabilitie mallen, de kaart is afgemaakt met een lintje en een mooie splitpen in de vorm van een sneeuw vlokje.

zaterdag 8 november 2008

PB dag kaart 1

Deze kaart heb ik gemaakt op de PB dag eind oktober, maar aangezien hij nog niet helemaal af was, kan ik hem nu pas laten zien, het is een schuif/ sta kaart. Het wiebert waarop de stampel afdruk is geplaatst is eigenlijk uit nood geboren, aangezien ik weer gelijk mijn inktpad op het papier liet vallen ( waarom valt dat altijd met het inktpad naar beneden ( LOL )). We hebben er een Penny Black ( Duhhhhh was het geen Penny Black dag ) stempel opgezet, het e.e.a. moet natuurlijk met lintjes afgewerkt worden. De kerstbal ( rood ) is van Blond Moments en deze is in de kaart geschoven doormiddel van een snee in de standaard van de kaart. Het geheel is ingekleurd met Distress inkt ( was eigenlijk ook de techniek van vandaag ). Ik moet zeggen Agnes en Jacqueline hartelijk bedankt nog voor de leuke dag en vooral de leerzame en gezellige dag.

dinsdag 4 november 2008

Nieuwe auto ouders

Mijn ouders hebben afgelopen week een nieuwe auto gekregen en door het maken van mijn trouwkaarten, heb ik geen tijd gehad om een kaartje te maken. Heb er toch maar een gemaakt want mijn moeder heeft naar 37 jaar zeuren eindelijk een rode auto gekregen ( chappooo ma ). Het gebuikte papier is van Imaginations en de gebruikte stempel afdruk is van ECG, ingekleurd met de ZIG aquarell stiften, en wat plaklint ( wat niet plakt ) van Kars. Nou pa en ma via deze weg wensen wij jullie nog veen veilige km toe.

maandag 3 november 2008

MIJN trouwdag



Vandaag is mijn trouwdag en aan het eind van deze ochtend/ dag zal ik Patricia Derksen heten.
Wij trouwen in zeer besloten kring vandaar dat wij geen trouwkaarten versturen en een feest geven, maar de kaarten pas getrouwd verturen,ook hier zijn we de afgelopen dagen erg druk mee geweest, het valt niet mee om 40 de zelfde kaarten te maken. Ik heb 2 varianten gemaakt aangezien er niet genoeg van het zelfde papier voor handen was, het gebruikte papier is van Basic Grey ( uit de serrie Pattern Paper Sugared en Sulty - beloved - delectable - fandango ) een erg mooie lijn. De binnenzijde van de kaart is met de computer gemaakt. Sommige kaarten zijn afgewerkt met een bloementje met een hartje van metaal.

zondag 2 november 2008

Verjaardagskaart Friday sketch

Zo dat is al weer lang geleden zeg, ben even een slechte blogger, maar wat wil ik ook. We hebben een nieuwe woning gekocht en dat is een echte kluswoning, tussendoor willen we ook nog even trouwen ( dat is dus morgen 3 november 2008 ), en dan ook nog werken, mijn kaarten en blog bijhouden, ja het wordt me allemaal een beetje te veel. Maar hier is eindelijk weer eens een kaart van mijn hand deze heb ik gemaakt voor de verjaardag van een goede vriendin ongeveer een week geleden. Het papier wat ik gebruik heb is een blokje van Junkitz ( Salse Junk Pasz ) en de stempel is er een van Penny Black ingekleurd met aquarel stiften.