woensdag 27 mei 2009




Dit is het doosje die we s' ochtends gemaakt hebben op de cuties dag, ze hadden allemaal verschillende pakketen gemaakt en ik had een lekker fris pakket gekregen. Het papier bestond uit het papier van Shabby Princess, samen met een magnolia afdrukje een vrolijke en frisse combinatie. De bovenkant van het doosje versierd met knoopjes en lintjes en de zijkanten met het zelfde papier en kleine eye catchers. De korte zijkanten heb ik voorzien van een uitsparing aangezien ik het doosje zowel niet meer open als dicht kreeg ( LOL ). Ik vond het een super porject en zal de dames ( Jacqueline van der Sar en Agnes van Hensbergen ) via deze weg, alsnog even bedanken voor een super gezellig dag.

dinsdag 26 mei 2009



Deze kaart is gemaakt voor Ria, deze wou op de beurs in Zeist ook een kaart van mijn, toen hebben we afgesproken op de cuties dag voor allebij een kaart te maken. Dit is mijn kaart geworden samen met z'n eerder geshowd doosje voor met viool bloempjes, hoop dat ze er blij mee was. Ik in ieder geval wel met haar presentje een mooi boekjes kaart met daarin allemaal afdrukjes ( wil ze zeker nog een keer een kaart mee LOL ). Ria bedankt hij was zo mooi dat zelfs mijn moeder hem wou hebben.

maandag 25 mei 2009

Cadeau doosjes


Deze doosjes had ik voor een aantal mensen gemaakt die op de cuties dag aanwezig zouden zijn, gewoon om dat ik het leuk vind om af en toe wat mee te nemen. Wat schets mijn verbazing, stond deze ook met nog 5 anderen kaarten op het middag programma ( s'middags krijg je altijd een pakket en en omschrijving van 5 á 6 kaarten en die ga je s'middag kan maken de één heeft er in de middag 2 af en kletst veel en een ander kan er wel 4 af hebben ) het voordeel is wel je mag alles mee naar huis nemen en thuis afmaken. Nou deze kon ik s'middags zo overslaan.

zondag 24 mei 2009



Weer een kaart uit één card-stock vel vin de kaarten zo leuk dat er nog wel wat aan zullen komen, deze kaart is gemaakt voor Caroline, wij sturen en geven elkaar af en toe een kaart gewoon omdat we dat leuk vinden. Het gebruikte papier is van Paper salon ( pasy paisly, tiny dot, xoxo en Strip ) vind het erg mooi papier en baal eigenlijk een beedje dat het nu op is. De gebruikte stempel afdrukken zijn van Penny Black en de Cupid Bear is van Whipper snapper, alles is ingekleurd met mijn aquarell stiften. Heb de foto iets te vroeg gemaakt heb er namelijk op de voorkant nog een mooie bloem opgemaakt waardoor een pin zit met een echte glimmer ( diamant LOL )

bedankje Jacqueline en Agnes



Deze kaart bestaat uit één card-stock, en is gemaakt voor Jacqueline en Agnes als bedankje voor het organiseren van de cuties dag op 16 mei j.l. Het gebruikte scrappapier is van American Crafts uit de serrie metropolitan ( fountain, skyline en santa monica ). De gebruikte stempel afdrukjes zijn allemaal van Whipper snapper, ingekleurd met mijn Zig aquarell stiften. Volgens mijn waren ze er wel blij mee.

Naam kaartje cuties dag 16 mei jl.

Op de cuties dag van 16 mei jl. moesten we allemaal ons eigen naam kaartje maken, dit is die van mijn geworden lekker met veel eigen kennis vond ik hem ( waarom wordt hij nu pas geplaatst, ja we zijn volop aan het verbouwen in onze nieuwe woning en ik merk dat ik weinig tijd heb om te freubelen, en als ik die wel heb heb ik geen tijd om hem op mijn blog te zetten ). Zal nog wel even duren voordat ik mijn leven kan beteren. De gebruikte afbeelding is van Penny Black ingekleurd met mijn ZIG aquarelle stiften.

zondag 10 mei 2009

moederdag kaart


Het lijkt net dat ik de laatst 2 weken niets heb gedaan, nou dat is bijna niets ben met een aantal projecten bezig voor de a.s. Cuties dag gehouden op 16 mei, ( kom ik volgende week op terug)dus ik kan nog niets laten zien. Dit is de moederdag kaart voor dit jaar, het bestaat eigenlijk uit 2 kaarten. Het gebruikte papier is van papermania ( Spring Burst, gehaald op de art specialy beurs in Zeist ). De stempels zijn allemaal van Penny Black, en ingekleurd met mijn aquarell ZIG stiften. Het e.e.a. opgeleukt met krullen, stempels. lint en bloemen, ik vind het een leuke kaart geworden.