zaterdag 24 oktober 2009

Halloween


He he eindelijk weer eens wat leuke kaarten kunnen maken afgelopen week, en deze kan ik nu eindelijk laten zien want iedereen die ik er één heb gestuurd heeft hem ontvangen. Deze kaart heb ik leren maken op de cuties-dag van 4 oktober j.l. Het is een leuke kaart om te maken, en ik weet zeker dat ik hem nog vaker zal maken. Het gebruikte papier is van Heidi Grace design's en een scrapblok met Halloween papier. De gebruikte stempel is van Whipper snapper, deze had ik al een tijdje in de kast liggen en nu kwam hij van pas is maar goed dat Halloween ieder jaar terug komt ( LOL ). De afdruk is ingekleurd met mijn ZIG aquarell stiften. De stoffen figuurtjes zijn vorig jaar gekocht bij de Xenos.

vrijdag 23 oktober 2009

appeltaart schuifkaart


Deze kaart is er weer één van het aparte soort, af en toe vind ik het leuk om deze kaarten te maken ( kosten wel veel tijd, maar voor sommige mensen heb je dat over ). Er is er één jarig en natuurlijk hoort daar taart bij, het liefst appeltaart. Het papier heb ik gekregen bij de cuties-dag in mei en vond ik er goed bij passen met de leuke gekleurde appels er op en de stempel ( 1 van de 3 ) heb ik gewonnen bij de laatste cutiesdag op 4 oktober j.l. De stempel is er één van Belles 'n Whistles. Ook deze bedels heb ik gekocht bij de Internet winkel van de man van Jacqueline van der Sar.

woensdag 21 oktober 2009

Nijlpaard in het zwembad

Wat een vrolijke kaart is dit geworden, ik ga om ongeveer 3 weken een keer freubelen met de meiden ( Jacqueline van der Sar / Agnes van Hensbergen en Ineke Boerman ), en laatst was het weer zo ver. Heb een afdrukje van één van de nieuwe stempels van Jacq mogen maken ......... En heb deze ingekleurd met de copics stiften. Ben bij de meiden eerst de techniek onder de knie aan het krijgen voor dat ik ga beslissen of ik ze zelf eventueel in de toekomst ga kopen. De waterdruppels heb ik ooit bij een workschop gekregen en deze kwamen nu mooi van pas. Het bedeltje van het schelpje had ik ook al eeuwen, maar ja wie wat bewaard die heeft wat. Kan hem nu eindelijk laten zien aangezien deze voor Ineke was van de Cuties verjaardagslijst, hoop dat ze hem leuk vond.

maandag 19 oktober 2009

Op de rolschaatsen

Deze kaart is gemaakt met een PB stempel ( allemaal katten op rolschaatsen, afdrukje gekregen van Jacqueline van der Sar ). Omdat ze een grote bos bloemen in de handen hebben, heb ik veel bloemen op de kaart geplakt, het is tenslote ook een verjaardags bos. De stempel afdruk is ingekleurd met mijn ZIG aquarell stiften. Het slakken bedeltje heb ik in de web-winkel van de man van Jacqueline gekocht, ga daar niet kijken want je wordt erg hebberig ( LOL )

zaterdag 10 oktober 2009

kaart trouwdag ( 38 jarig ) ouders


Deze kaart hebben we als basis gemaakt op de cuties dag op 4 oktober j.l, had al gelijk een doel erbij in gedachten, namelijk als kaart voor mijn ouders die op donderdag 8 oktober j.l 38 jaar getrouwd waren, de kaart is gegeven op vrijdag 9 oktober aangezien we op donderdag 8 oktober een zwangerschaps yoga les hadden. De kaart vonden ze er niet minder om. Heb er leuke Penny Black afdrukjes op verwerkt, ingekleurd met de Zig aquarell stiften, steentjes gekregen op de cuties dag. Wat bedels gekocht bij de man van Jacqueline van de Sar deze heeft namelijk een eigen web-winkel geopend, en leuk spul joh, nog afwerken met lintjes en op naar mijn ouders. Wil via deze weg Jacqueline van de Sar en Agnes van Hensbergen even bedanken voor de leuke cuties dag door hun georganiseerd op zondag 4 oktober jl.

cadeautjes gemaakt voor de cuties dag

Dit heb ik gemaakt voor de cuties dag op 4 oktober 2009, had niet genoeg tijd om kaarten te maken dus op naar de winkel, leuke steentjes gekocht en 2 pakken koetjes reepjes. Deze leuk versierd met scrappapier en lintje waaraan een bedel zit ( tekst made with love ) en een leuke afdruk van Penny Black er op. in een leuk doorzichtig mapje gestoken. Het was volgens mijn toch wel een succes, gelukkig maar. Dames die er een hebben gekregen veel plezier er mee.