maandag 25 februari 2008

Hap-Bee Birthday to meeeeeeeee

Deze kaart heb ik voor mij zelf gemaakt, nee geintje maar het had gekunt hoor want ik ben vandaag ten slotte jarig. Had zin om een vrolijke leuke kaart te maken en dit is het geworden. De gebruikte stempels zijn van Peddler's Pack, op het label staat de tekst Hap-Bee birthday. Op de vleugels heb ik glitters gesmeerd, geeft toch een leuk effect.

zondag 24 februari 2008

verjaardags voorjaarskaart

Deze kaart zou een voorjaarskaart kunnen zijn, maar ik heb er toch maar een verjaardagskaart van gemaakt ( er komen verjaardagen zat aan, dus wie zal de gelukkige zijn.
De gebruikte kaart is van een card-stock paket van pipoos, daarop een oranje (......) kleurige kaart gemat, het gebruikte scrappapier komt uit een voorjaars blok ( 2008 ) van de action.
Maar weer eens een magnolia afdruk gebruikt, ze zit op het lintje.
Nog diverse lintjes ( action ) aan het lintje geknupt, een een leuke label met een tekst stempel er aan, de gebruikte tekst sempel is van Penny Black.

zondag 17 februari 2008

scrap resten ( ahum )

Had me eigen laatst de opdracht gegeven te kijken of ik de restjes van andere kaarten ook kon gebruiken om er een nieuwe kaart mee te maken, papier is van Rayer ( bleu dots en strips )
Dit wordt de 2e kaart met een restje van het rondje die ik uitgesneden had voor een andere kaart, heb achter het rondje een scheet geplakt die door het copieer aparaat was gehaald ( vandaar die lichte vlek op de kaart ), waar ik van harte Gefeliciteerd op heb gezet.
De opbouw is ook als de eerdere kaarten een Penny Black stempel en een gevouwen hoedje van papier met een leuke blauwe veer in het hoedje.

Just Bee Bee cause

Weer een kaart met mijn nieuwe stempels van The Peedler's Pack Stampworks, dit keer zijn het 4 Bijtjes op een rijtje, de tekst Just Bee Cause heb ik afgeplakt en per woord gestempeld.
Het gebruikte card-stock is vel oranje gemat met wit en zwart.
Het lint is van de action en Joy Crafts ( organza lint ), en het oranje lint weet ik niet meer.
Ook hier zijn de vleugels bewerkt met een glitter flesje.

Just Bee Cause

Ben afgelopen vrijdag naar de Art Journey dag in Sleen geweest ( voor de 2e maal ), en het was weer super geregeld, Louise had er weer veel werk van gemaakt.
Die dag werdt ook voor het eerst de winkel en workshop ruimte in gebruik genomen.
Heb daar een aantal leuke stempels gekocht van the Peddler's Pack Stampwork, alle maal stempels met verschillende bijtjes, waaronder deze.
De gebruikte card-stock is zacht rose, gemat met vel roze, het scrappapier is van een blokje van de action ( voorjaar rose 2008 ) 2 blaadjes op elkaar gebruikt.
De gebuikte lintjes zijn van de action, Craft Essentials ( ruitjes lint ) en Joy crafts ( organza lint ),
De vleugels van de bij zijn bewerkt met een glitter flesje.

zondag 10 februari 2008

cute kaarten

Heb me eigen vandaag uitgeleefd op de titel van mijn Blog, vond hem toch iets te saai, en aangezien ik nu tot maart alle verplichten kaarten af heb, kon ik mooi aan dit project beginnen.
Het gebruikte papier is van daidyd's maybe baby collection ( 17704 Red Hot ), dit papier heeft een iets werkje in zich wat weer mooi uit komt.
Heb er een aantal Penny Black's opgemaakt, de tekst is van de Cricut cardridge Tear Drops.
Hier en daar een scrapfloss en een bloementje, vastgezet met een splitpen ( hartje ).
Misschien maak ik er later nog eens met andere stempels, maar voorlopig geniet ik van deze.

zaterdag 9 februari 2008

Celebrate Love

Heb me eigen een taak opgelegt om zo veel mogelijk afval stukken van het scrap-papier te verwerken in nieuwe kaarten ( wat is afval vraag ik me af ? )
Het gebruikte card-stock is van een donker grijze kleur, daarop gemat een licht blauwe kaart.
Het gebruikte ( afval ) papier is van StudioLight ( scrapsl231 ), weer 2 hartjes gemaakt door de cricut van de cardritdge All Mixed Up gehaald aan een stukje scrapflosse geknupt.
De beruikte tekst komt uit de cuttelBug, met de tekst van de de Quickuts Celebrate Love.
Hierop ook weer een leuke stempel van de Penny Black geplaatst.

Be mine

Weer een kaart gemaakt, ben vandaag produktief, het gebruikte card-stock is van een kleur zee-groen ( 62.02 ), daarop gemat vel roze.
Het gebruikte scrap-papier is van daisyd's maybe baby collection ( 17709 Adore / 17711 Flirt / 17704 Red Hot ), een stuk kant aan het label in de zelfde kleur zee-groen als het card-stock.
Het kant is vastgezet met een mooie splitpen.
De gebruikte stempel op deze kaart is er een van House Mouse ( met dank aan jacqueline voor het maken van een afdrukje ), en ik vind het een snoepje ( wat een leuke woordspeling LOL ).

Happy Birthday

Het gebruikte card-stock is donker grijs (............), daarop gemat licht blauw.
Het gebruikte scrap-papier is van StudioLight ( scrapsl321 ), het midden gedeelte is weer uitgesneden, de hartjes zijn uit de cricut cardritge All Mixed Up gesneden ( maat 2,5 ).
De hartjes vastgemaakt aan een stukje scrapfloss, en deze weer bij het muisje in de handen geplaatst, nu lijkt het net of het muisje voortgetrokken wordt door de hartjes.
De gebruikte stempel is van Penny Black, op dit moment mijn meest gebruikte stempels, pas zo bij de tijd.

Afscheid

Ja het is zo ver ik moet afscheid nemen van mijn kerstkaarten aan de deur van de trapkast, maar ik ben niet verdrietig hoor, nu komen er namelijk valentijnskaarten en verjaardagskaarten aan.
Er zaten wel echte snoepies tussen vandaar dat ik ze zo lang mogelijk heb laten hangen, maar nu is het dus zo ver ze gaan in de doos.
Iedereen bedankt voor de leuke kaarten.

vrijdag 8 februari 2008

Hugs & Kisses

Vanmiddag weer lekker bezig geweest op mijn hobby kamer.
De kaart is gemaakt van Card-stock met een glitter glans er overheen, daarop een donker rode kaart gemat.
Het gebruikte scrappapier aan de bovenkant van de kaart is uit een gedeeld pakket het merk is mijn onbekend, het onderste scrap papier gedeelte van de kaart is glans papier van KI ( 2059 wild thing flutter ), nog een gescheurd stukje rood.
De kaart af gewerkt met een lintje, aan het labeltje waarop gestempeld is ook een lintje gemaakt waaraan een leuk metalen hartje is heplaatst met de tekst love er op.
De gebruikte stempel is van Penny Black met dank aan Jacqueline voor het maken van wat afdrukjes.

zondag 3 februari 2008

Jij en Ik

Deze kaart heb ik gemaakt voor Ingenborg waarmee ik wat afdrukjes zou ruilen.
De kaart is van licht blauw card-stock, het gebruikte scrappapier weet ik niet meer.
De kaart is voorzien van natuurlijk een stempel van magnolia ( 2 maal afgedrukt )
Splitpennen ( knoopjes ) op de hoeken met daarom heen een scrapfloss ( oranje ) draadje.
Op de andere hoek een bloem opgebouwd uit drie lagen.
Nou maar hopen dat Ingenborg hem leuk zal vinden ( spanend hoor, LOL )

Valentijnskaart Cuties lijst

Deze kaart heb ik gemaakt omdat ik met de valentijnslijst heb meegedaan van de cuties.
Het gebruikte card-stock is licht rose, waar het papier van is K&Kompagny ( met dank aan Agnes die wist gelukkig het merk papier ) ik vind het super papier, het is gekocht bij een hele kleine hobbyzaak in Zevenaar.
Op de kaart is een label verwerkt waar een stukje behang ( met dank aan de multimate ) op is verwerkt, wat leuke linten aan de label, en op deze label natuurlijk een leuke stempel 1 van mijn nieuwe Penny Blacks.
Het label wordt geplaatst is een zakje gemaakt door middel van het omvouwen van de hoeken van de kaart, deze bevestigd door een lint te plakken die door 2 eyelets is gehaald.

vrijdag 1 februari 2008

Hoedje van papier


De bovenstaande kaarten zijn gemaakt met hel blauw en lime groen card-stock en printpapier.
Het gebruikte scrappapier is van Rayer ( blue dots en stripes ).
De kaart met de bloem kan zo verzonden worden, de kaart met het hoedje van papier heb ik gemaakt als mannekaart.
Op de bloemen kaart hebben de fastenaters de tekst Party time.
Op het hoedje van papier kaart hebben de fastenaters de tekst it's a surprise.

A song for you

Ben vandaag vrij geweest en om ben tot 13.00 bezig geweest met het huishouden, en vanmiddag vond ik dat ik een freubel middag had verdiend, ben trouwens erg productief geweest.
Deze kaart is gemaakt met lila en bruik card-stock, het gebruian te papier is van American Crafts ( double decker / street fair en promenade.
Het foto hoekje is van de quickuts gehaald door de cuttelbug, nog wat slitpennen er op.
De bloemenslinger is van Vilt, deze had Agnes een tijd geleden voor mij meegenomen.