zaterdag 31 mei 2008

Friday sketch #4 Aloha

Deze kaart heb ik gemaakt voor de Friday sketchers blog http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ en dit is nummer 4, de kaart is een van een donker bruine kleur ( 82.05 ), en het gebruikte scrappapier is van My mind's Eye ( tres Jolie ooh la la ), kan deze aloha stempel goed bij, alle gebruikte stempels zijn van High Hopes. Heb nu maar eens lintjes gebruikt van American crafts.

Turn a round kaart #2





Deze kaart heb ik gemaakt voor een collega van mijn moeder die met pensioen gaat, ze vond de reeds gemaakte kaart super, maar die paste niet in een envelop van 16*16, dus hebben we de kaart iets aangepast ( hij is nu 14,4*14,4 ). ze houd van chocolade, haat muizen, egels gaan dan nog vooral met lieveheers beestje ( tegen zinloos geweld ) poezen mogen opvliegen, muizen gaan normaal niet met een slakkegang, we houden van taart alleen de weegschaal niet. En dan zijn we weer rond met de kaart. Heb eigenlijk 2 kaarten gemaakt en op de een de kat aan de balonnen gemaakt en op de andere is de muis op de slak verwerkt, weet nog niet welke ik zou versturen.
Het gebruikte scrappapier is van Paperloft ( simpel stripes ), route paper en K&Compagnie ( een verzamel blog ) alle gebruikte stempels zijn van Penny Black.

Award grootste kaarten swap ooit

Deze award heb ik mogen ontvangen omdat ik mee ga doen aan de grootste kaarten swap ooit, ben al volop bezig met de kaarten, mijn kaarten moet ik versturen naar Erna Logtenberg in Apeldoorn en mijn andere kaart gaat naar de andere kant van de wereld naar Allison Fillo in Canada.

zondag 25 mei 2008

Ismaki #20 Be Mine

Deze ronde kaart is gemaakt voor de Ismaki Challenge #20 ( heb hem gescand op een groene achtergrond want wit op wit pakte hij niet, maar het kan zo ook zie ik ). De materialen hiervan heb ik van mijn moeder gekregen, had ze gewonnen op de Penny Black dag en ze was zo lief om dit met mijn te delen ( Mam bedankt ). Het papier is van Ta da ( green Thumb ), gecombineerd met vel rose card-stock. Dit keer maar eens een aantal knoopjes op de kaart geplakt. De stempel is van Penny Black ( 3703K chitchat ) en het lintje met de tekst be Mine is van American Crafts.

zaterdag 24 mei 2008

Papertake sketch Holliday aan het strand

Ben helemaal in mijn nopjes met alle sketches blogs, deze is gemaakt voor ( Katharina's sketch #3 ) totaal sketch #11 http://papertakeweekly.blogspot.com/ en ik had hierbij helemaal het zomer gevoel. De gebruikte kaart ( 33.00 ) is van een oranje-zalm achtige kleur en het gebruikte scrappapier is van EK ( Beach bubbles en Beach stripes, wat toepasselijk ). De stempel is een Rachelle Anne Miller uit de serrie Lily & Milo, de tekst stempel is van Hero arts. De ijsjes zijn eigenlijk knoopjes en heb ik laatst een keer gekocht op een beurs, passen er goed bij zou bijna zin in een ijsje krijgen.

Friday sketch # 3 Family


Deze kaart is gemaakt met een sketch van http://fridaysketchersblog.blogspot.com/, en het was weer een uitdaging, heb maar weer eens mijn olifant van High Hopes gepakt ( hij blijft leuk ). Het gebruikte papier is van Basic Grey ( OBB-463 Cannon en OBG-436 Macy ) twee verschillende lijnen maar het past goed bij elkaar, de grote Brads zijn van Heidi snapp.

Nieuwe ambulance ?

Dit is de allernieuwste ambulance, wordt volgend jaar in productie genomen al snufjes en toeters en bellen zitten er op, nee zonder dollen deze stempel komt uit mijn oude doos en het zijn Bengels van de stempelmakers in Eindhoven volgens mijn bestaan ze al een tijdje niet meer ( maar hij blijft leuk ). Het gebruikte papier is van Daisyd's ( maybe baby collection 17711-flirt ) en Crea motion ( BPAD 2314 99 pink plaid. De pleistertjes zijn gemaakt met een mal van de Quickuts gehaald door de cuttlebug ( met dank aan Agnes voor het lenen van de mal ). Op de kaart is ook nog een stukje kant in een bijpassende kleur verwerkt en wat splitpennen in de vorm van knoopjes.

donderdag 22 mei 2008

Turn around PB-dag 18 mei




Deze kaart heb ik zondag 18 mei gemaakt op de PB-dag georganiseerd door Jacqueline van de Sar en Agnes van Hensbergen, ben er samen met mijn moeder heen gegaan ( ze had deze dag gekregen voor moederdag ) en wat was het gezellig. We hebben een super kaart gemaakt, deze turn a round kaart, je kunt hem blijven doorklappen, en raakt nooit uitgekeken.
Deze hele kaart heb ik kunnen maken uit het gekregen pakket, heb zelfs nog wat bloementjes en splitpennen over, had hem helaas niet helemaal afgekregen en heb er net de laatste hand aan gelegd. Meiden ik had jullie al bedankt maar via deze weg nog maals namens mij en mijn moeder ( die ook nog een prijsje had gewonnen van de verloting, een leuk scrappaketje ).

Award

Deze award heb ik mogen ontvangen van Agnes ( http://agnesstampcards.blogspot.com ) mijn dank hier voor, ik ben er erg blij mee, ik wil hem graag doorgeven aan een ieder die onder mijn favorieten lijst staat.

zaterdag 17 mei 2008

Friday sketch # 2 An artist at Heart

Deze kaart gemaakt met de 2e sketch die geplaatst is op http://fridaysketschersblog.blogspot.com wat een uitdaging is dat iedere week, super zal nog vaker gebruik maken van de blog. De kaart is vaan een rood/ rose kleur met een blauw oplegvel, het gebruikte scrappapier is van Creative Imaginations, dit past mooi bij de fluwelenbloementjes, of moet ik het andersom zeggen.
Het hartje van het bloementje bestaat niet alleen uit een splitpen maar ook uit een plat kraaltje.
Op deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een Penny Black ( 3777H hook, line & sinker ) het stempeltje op de label heb ik als welkoms geschenk gekregen bij het abonnement die ik had genomen op het blad cards-only ( een super blad een echte aanrader voor iedere kaartenmaker ).

maandag 12 mei 2008

I love hangin ......


Deze kaart heb ik vanochtend nog even gemaakt voordat ik zo lekker in de tuin ga zitten. Heb nu maar eens gekozen voor een donker bruine kaart, het gebruikte scrappapier is van American Crafts serrie Metropolitan ( Promenade/ street fair en double dekker ), op deze kaart weer één van mijn nieuweste stempels een High Hopes, wat een snoepie ( Oooh nee Nijlpaard ), heb nu ook maar weer eens de achterkant van de kaart versierd, de tekst stempel is ook van High Hopes en pas er leuk bij.

zondag 11 mei 2008

alle moeders van Nederland

Dit is een bedankje voor alle moeders van Nederland, gewoon omdat ze er altijd voor ons zijn. Heb een aqua blauwe ( 62.02 ) kaart gebruikt en scrappapier van K&Compagnie ( blok ), het rose card-stock is met een paisley mal door de cuttlebug heen gehaald, het lint was een klein rolletje dat ik een keer gekregen heb, wat fluwelen bloementjse, met daarop een hartje van het bloementjes bestaande uit een kraaltje, en dan een stempel van Peddler's Pack met dank aan Agnes ( ook moeder ) voor het maken van deze afdrukjes. De vleugels van het bijtje bewerkt met een sparkles glitter writers. Deze kaart had ik begin van de week al voorbereid maar nu ik er zo naar kijk heeft hij wel wat weg van de Friday sketch wat een toevalligheid zeg.

zaterdag 10 mei 2008

Friday sketch # 1 Heart Seeds

Deze kaart heb ik gemaakt naar een kaart sketch die op de blog stond waar mijn vriendin Jacqueline van de Sar aan mee werkt http://fridaysketchersblog.blogspot.com en ik moet zeggen het is een super blog net gestart maar ik zal er zeker nog meerdere kaarten mee maken, er zijn 8 ontwerpers uit verschillende landen die om beurt een skecht zullen ontwerpen ( LEUK ), ben vandaag gelijk aan de slag gegaan met de eerste sketch. De gebruikte kaart is oranje ( 43.00 ) en het gebruikte scrappapier is van Cherry arte ( marocco / poppy seed ) hier is een lintje geplaatst niet van stof maar van papier ( kruidvat ). De gebruikte stempel is van High Hopes en heet Bethany Angel, op de vleugels echte glitters aangebracht allen jammer dat het bijna niet te zien is. Ook hier heb ik weer een bloem geplaats deze is van fluweel stof ( lekker zacht ) met daarop een metalen bloem, vastgezet met een oranje splitpen, wat een leuke uitdaging was dit.

I am nuts about you

Ook hier weer een stempel van High Hopes gebruikt, heb er net namelijk een aantal binnen gekregen besteld bij card-art, moest er natuurlijk gelijk een kaart mee maken ( de stempel heet Oops Ellie en is op dit moment het maand pakket van me bij High Hopes ). De gebruikte kaart is van een midden groen, en het gebruikte scrappapier is van BasicGrey ( lilac, Nathalie en Landon ). Heb ook nog een licht lila lintje gebruikt, en ook hier weer de kaart opgeleukt met een blaadje en een bloementje.

Nurse Valerie ( High Hopes )

Deze kaart is een van een kleur oud rose, gemat met een donker rood card-stock vel, het gebruikte scrappapier is van My mind's Eye collectie Wild asparagus ( sister floral / coral paper en sister stripe / red paper ) de tekst is van de Quickutz gehaald door de cuttlebug. De gebruikte stempel afduk is van High Hopes, 2 papieren pleister in de zelfde kleur als het oplegvel en dan nog even afwerken met wat blaadjes en een bloementje.

mijn super handige vader

Deze handige lintjeshouder is gemaakt door de man waarmee ik jaren ( van 2 t/m 12 jaar ) heb willen trouwen, mijn vader een van de fijnste mannen die ik ken.
Zo heb ik goed overzicht over mijn lintjes op de rolletjes, heb nog meer lint deze zitten op borduurkaartjes in borduurdozen, nu moet ik alleen nog kijken hoe ik mijn platsic rolletjes op de staafjes krijg want die openingen zijn niet rond.

donderdag 1 mei 2008

Ik ga in de techniek


Dit is een echte mannenkaart, ondanks dat er een stempel opstaat van Sugar Nellie ( klinkt zoet ), maar heb er een stoere jongen opgestempeld, welk kind wil er nou geen automonteur, brandweerman of dokter worden. De basis kaart is een donker rode kaart gemat met geel, het gebruikte scrappapier is van My mind's Eye uit de serie wild asparagus ( sisters stripe / red paper ) op de hoeken foto corners van de Quickuts geplaatst vastgezet met echte splitpen schroeven, om de techniek te benadrukken heb ik een echte metalen mini steeksleutel op geplaatst ( kost wat met versturen maar dan heb je ook wat ), nog even de achterkant bewerken met afval papier en een stempel.