donderdag 31 juli 2008

Zorro kat

Deze kaart had ik vorig jaar al een keer gemaakt, maar ik had er nog een bouwpakketje van liggen en het is te warm om in de tuin te liggen daarom heb ik deze kaart maar afgemaakt. de Stempel afdruk is van Penny Black en heb ik mogen maken van Jacqueline van de Sar hij is uitgeknipt en verhoogt op de ondergrond geplakt. de pijl is gestands uit de cuttlebug en het spookje komt uit een zakje van de Xenos. Het gebruikte stippenlint komt uit de winkel in Doorn en pas er qua kleur precies bij.

zondag 27 juli 2008

Panny Black # & Down on the Farm

Deze kaart heb ik gemaakt voor de Penny Black challenge nummer 7 " Down on the Farm http://pennybfriendssaturdaychallenge.blogspot.com/, dit varken woont op de boerderij maar is even met vakantie ( moet ook eens gebeuren LOL). Het gebruikte papier is van Little Yellow Bicycle ( the Sharon Ann delightful collection ), het lint is van een verzamelrol van de action en de slippers zijn eigenlijk wijnglasmarkers van de Xenos. De stempels is er natuurlijk een van Penny Black.
Iedereen die op vakantie is of gewoon op de farm blijft een fijnen vakantie toegewenst.

Nog een Award

Thank you Agnes http://agnesstampcards.blogspot.com for this lovley award.
The rules of this award are:

1. You can give it to one or one hundred or any number in between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite www.tammyvitale.com so Tammy can go visit all these wonderful women.and remember the Purpose of the Award: To send love and acknowledgment to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy. This is really tricky and I have a huge list to pass this to:
1. Sandra http://sansscrapcorner.blogspot.com/
2. Tineke http://springfieldscrapplace.blogspot.com/
3. Inge http://patternedpaper.typepad.com/
4. Rosa http://rosaswelt.blogspot.com/
5. Mar1ene http://mar1ene.wordpress.com/
Het wordt eentonig maar op dit moment vind ik dit de leukste blogs die ik geregeld bezoek, tevens horen daar bij natuurlijk Crejakaarten van Jacqueline en Agnes maar deze hebben hem al.
Thank you for your lovley blogs.

zaterdag 26 juli 2008

Award's 2 stuks nog wel


Bedankt Jacqueline van de Sar http://Crejakaarten.blogspot.com/ voor de award, heb ook maar gelijk een gedeelte van de tekst geleend je weet hoe goed ik in het Engels ben ( LOL ).

I am so honored!! This lady is so Talented!! ( I mean it with hole my hart ).
The rules of this award are:
1. Only 5 people allowed.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog
3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.
4. you must link back to whoever gave you the award.
Quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.Here are my Five: Enjoy visiting these Blogs and seeing these ladies Gorgeous creations!!
1. Sandra http://sansscrapcorner.blogspot.com/
2. Tineke http://springfieldscrapplace.blogspot.com/
3. Inge http://patternedpaper.typepad.com/
4. Rosa http://rosaswelt.blogspot.com/
5. Mar1ene http://mar1ene.wordpress.com/

I am also honored to have received this Award from Jacqueline van de Sar!! Since I have received this Award before I will not nominate new personsThanks for looking!! and all your Wonderful comments!!

Papertake weekly Katharine skletch # 7

Deze kaart is gemaakt met de Katharina sketch nummer 7 voor http://papertakeweekly.blogspot.com/ en wederom is het een Halloween kaart geworden het papier is van DCWV The Halloween stack ( with glitter ) Heb de sketch iets verbouwd aangezien het papier al voorzien was van tekst. Wat stippelint en een stoffe spookje ( Xenos ) maken hem helemaal af.

donderdag 24 juli 2008

Too Posh to be square

Deze kaart heb ik gemaakt voor de Sarah Kay challenge # 3 Too posh to be square, en ben er helemaal blij mee http://sarahkaychallenges.blogspot.com heb gekozen voor een kaart in de vorm van een koffie filter. Het gebruikte papier is van paper salon ( posy paisley ), gemat met bruin en op een rose dubbele kaart, de vouw van de kaart zit aan de kant van de bloem vandaar dat de andere kant dicht gehouden wordt door een sier paperclip. Natuurlijk zit er een stempel op van Sarah Kay in combinatie met Hero arts ticket stempels. Het ook nog wee bits en baubles op de kaart geplakt, samen met de bloem en het bedeltje maakt dit de kaart helemaal af.

woensdag 23 juli 2008

Saturday sketch # 8 Peek a Boo

Deze kaart gemaakt met de sketch http://sketchsaturday.blogspot.com/ nummer 8, iedereen is al volop met de kerstkaarten bezig zie ik, ik ben maar begonnen met de Halloween kaarten, kerst hebben we nog tijd zat voor. Het gebruikte papier komt uit een blok van DCWV ( the Halloween stack eith Glitter ) en het is super papier, gemat met verschillende kleuren komt het papier mooi uit. De stempel is van Whipper snapper en ik vind hem helemaal niet eng ( LOL ) hij lijkt een beetje op Casper het Spookje, de gebruikte embelishments zijn van de Xenos en het zijn stoffen figuurtjes. Ben een beetje van de sketch afgeweken aangezien het papier al tekst bevat heb ik de sentiment weggelaten. Alles ingekleurd met FaberCastell aquarel potloden.

dinsdag 22 juli 2008

Two challenges in One


Deze kaart heb ik gemaakt voor challenges http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ challenge # 11 en http://cutecardthursday.blogspot.com/ nummer # 19, bij de een stond er een sketch op de blog en bij de andere mocht je alleen dieren gebruiken. De gebruikte stempels zijn van High Hopes, en zijn stuk voor stuk snoepies. Het gebruikte papier had ik er jaren liggen en is van Rocky Mountain.

zaterdag 19 juli 2008

Sarah Kay Challenge # 2

Deze kaart is gemaakt voor http://sarahkaychallenges.blogspot.com/, challenge nummer 2. Heb zeegroen en geel gebruikt, het gebruikte papier is uit een blokje van K&Company Berry Sweet, het is best duur papier maar ooooh zo cute. De bloemen zijn van Bellefleur vastgezet met een knoopjes splitpen, om het speels te houden heb ik echte knoopjes gecombineerd met splitpen knoopjes. De tekst is een rub-on van de wibra, ge er eerdaags maar nog een paar halen want ze zijn leuk ( deze is van een baby rub-on sheet ).

vrijdag 18 juli 2008

Penny Black Challenge # 5



Deze kaart gemaakt voor de laatste Penny Black Challenge nummer 5 http://pennybfriendssaturdaychallenge.blogspot.com/, heb mijn aller nieuwste stempel gebruikt en vind hem super. Het gebruikte papier is van Scribble Scrabbele uit de serie Felicity ( scarlet strips & stars en Uban Teal & mini Gumdrops ), heb het papier met verschillende kleuren gemat voor een rustig resultaat want het papier is al druk genoeg van zich zelf. De voorkant afgewerkt met glans steentjes en de achterkant met een bloem waarin een steentje in de vorm van een ster het hart vormt van deze bloem.

zondag 13 juli 2008

Papertake weekly Katharine skletch # 6


Tegenover een stoere kaart kan makkelijk een zoete kaart komen, ga straks een zoute kaart maken ( LOL ). Deze kaart is gemaakt voor de Katharina sketch nummer # 6 van Papertake weekly http://papertakeweekly.blogspot.com gecombineerd met een muisje van de Whipper snapper ( hij is een beetje verlegen ). De bloemen op de kaart zijn van Petaloo. Alles ook nu weer ingekleurd met mijn nieuwe aquarel potloden van Faber Castell ( een echte aanrader ).

Friday sketch # 10

Heb maar weer eens een stoere kaart gemaakt met een lief tekstje. De stempels zijn beide van High hopes en wat zijn ze leuke, deze kaart heb ik gemaakt voor de Friday sketch nummer 10 van http://fridaysketchersblog.blogspot.com heb de kaart simpel gehouden omdat ik het papier goed wou laten uitkomen en daarvoor was deze sketch perfect. Het gebruikte papier is van Little Yellow Bicycle uit de serie life Colletion, gecombineerd met oranje en blauw een echte blikvanger.

A little brew to .......

Mijn vader doet ook echt alles om weer eens een kaart van me te krijgen ( LOL ), deze heb ik gemaakt om dat hij een beetje in de lappenmand zit. De stempels zijn van High Hopes ( maand aanbieding van juli ), en zijn van de week eindelijk binnen gekomen ( met nog veel meer andere, je wordt soms erg hebberiggggggggggggggggg ). Het gebruikte papier is van Basic Grey uit de serie Pattern paper, alles ingekleurd met Aquarel potloden.

Cuties swap zittende magnolia

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn Cuties clubje, de opdracht was een kaart te maken met een zittende magnolia, en dit is hem geworden ( ik moest hem dturen naar Dorien Assink ). Ik zou niet meer weten waar het papier van is maar vrolijk is het wel, heb nog maar een klein stukje balen dus. Heb het geheel ingekleurd met mijn nieuwe aquarel potloden van Faber Castell, de tekst stempel is van High Hopes ( had er een hoop in Canada besteld en gelukkig zijn ze nu binnen )

dinsdag 8 juli 2008

Penny Black Challenge # 4


Deze kaart weer voor een challenge gemaakt en wel voor de Penny Black challenge nummer # 4 Buttons en Brads, http://pennybfriendssaturdaychallenge.blogspot.com/ nou die zitten er wel op eveneens als een leuke Penny Black muis. Heb dit keer maar weer eens gebruik gmaakt van het papier van Basic Grey Blush serie ( BLU-644 Eterity ), het gebruikte lint is van de action en de bloemen zijn voorzien van metalen hartjes. De stempel afdruk is ingekleurd met de Zig aquarelstiften en het water om de papieren boot is voorzien van H2o.

Ismaki Challenge # 27


Deze kaart heb ik gisteren gemaakt bij Jacqueline van der Sar en het was helle gezelig avond Agnes van Hensbergen en Ineke Boerman waren er ook, we zijn aan de slag gegaan met de Ismaki challenge http://ismaki.wordpress.com/ nummer 27 en dit is mijn kaart geworden. De parelmoer splitpennen heb ik gekregen van Jacqueline ( bedankt ze passen er mooi bij ). De afdruk is ingekleurd met aquarel potloden.

zondag 6 juli 2008

Jungle man met Dino

Deze kaart heb ik gemaakt met mijn scor-pal een handig ding en op de site van scor-pal staan hele leuke projecten die je zou kunnen maken, dit is er 1 van. Het gebruikte papier is van Basic Grey uit de serie Pattern paper ( dino, pods en primitieve ) gemat met oranje en bruin. De jungle man stempel is van High Hopes en de Dino is volgens mijn van Penny Black ?, de tekst stempel weet ik zeker deze is van Penny Black.

Vrolijke Kikker


Deze kaart vandaag gemaakt ( we maken er nu maar weer foto's van dan komen de kleuren beter uit ), het stempels afdrukje een keer gekregen van Agnes ( bedankt ) en hij is van Penny Black. Het papier is van Basic Grey uit de serie Blush in combinatie met donker en licht rose card-stock. De bloem die op deze kaart is verwerkt heb ik zelf gehaakt, dus ik ben er extra trots op. De stempel afdruk heb ik ingekleurd met mijn nieuwe Aquarel potloden van het merk Albrecht Durer Faber Castell, Jeeeeeeee wat zijn dat super potloden zeg. Het water van de kikker in het rondje is bewerkt met H2o.

zaterdag 5 juli 2008

Friday sketch # 9


Deze kaart is gemaakt voor de Friday sketch http://fridaysketchersblog.blogspot.com/ nummer 9 alweer, en wat is dit toch leuk om te doen, wordt helemaal verslaafd aan al die challenges. Op deze kaart maar weer eens een afdrukje gebruikt van Penny Black, het papier is van Basic Grey serie Baby Boy ( Cut off Strip en Cannon), het papier is nu op jammer want ik heb er veel verschillende kaarten mee kunnen maken. De bloemen zijn van Belle Fleur en Painterly Petals, nog wat knoopjes en splitpennen en de kaart is klaar.

dinsdag 1 juli 2008

Brillante weblog award

Deze award heb ik gekregen van Jacqueline van de Sar http://crejakaarten.blogspot.com/, en van Agnes van Hensbergen http://agnesstampcards.blogspot.com/, en van Sanne van Hensbergen 8 jaar oud en dochter van http://sanne-kaartenblog.blogspot.com/, nou dames ik vind het een hele eer, maar er zitten wat regels aan deze award vast en ik zal ze zo goed en zo kwaad als het kan opvolgen, aan wie zal ik deze briljante webblog award doorgeven?
Deze award wordt toegekend aan website's en blogs die door design,actualiteit en thema's op vallen.
De regels gaan als volgt:
1 De winnaar mag het award logo plaatsen.
2 Plaats een link naar de gene van wie je het award hebt gekregen.
3 Stuur 7 andere blogs die aan de voorwaarden voldoen,volgens jou
4 Zet de links op je eigen blog
5 Laat een berichtje achter op de betreffende site's dat ze gewonnen hebben.


The rules for this award:
1 The winner can put the logo on his or her blog
2 Link the person you received your award from
3 Nominate at last 7 other blogs
4 Put there links of those blogs on yours
5 Leave a message on the blog of the girls/ boys you have nominated.

1) http://rosaswelt.blogspot.com/
2) http://anjasweblog.blogspot.com/
3) http://artfullyila.blogspot.com/
4) http://lovetoscrap-christa.blogspot.com/
5) http://patternedpaper.typepad.com/
6) http://springfieldscrapplace.blogspot.com/
7) http://sansscrapcorner.blogspot.com/

Hanlar & Stanglar pocket kaart


Deze kaart is een pocket kaart die ik al eerder gemaakt heb, dit keer heb ik gebruik gemaakt van stempel afdrukjes van Hanglar & Stanglar gekregen van Jacqueline ( mijn dank hier voor ). Het papier is van K&Compagnie en komt uit een verzamel blok. Deze kaart is verzonden voor de grootste swap ooit en is verzonden naar Allison Fillo uit Canada ( USA ). De tekst is van de Sizzix ( Zingo Wingo ) gahaald door de cuttlebug.

Saturday sketch # 5 ja ik .......

Deze kaart heb ik opdracht voor een collega gemaakt, die de 10e juli gaat trouwen aan de binnenzijde van de kaart staat wil, dus voluit is dat ja ik wil. Heb voor deze kaart de sketch nr. 5 gebruikt van http://sketchsaturday.blogspot.com/. Heb hiervoor een donnker rode kaart gebruikt en hat papier had ik al een hele tijd was er erg zuinig op, balen nu want het is op, het merk weet ik niet maar er staat in relief in love& marriage ( toepasselijk of niet ). Heb op deze kaart twee magnolia's geplaats, de flessen zijn ook van het merk magnolia's, het witte lint is van Kars en het rode lint er overheen is van de action. Het bloemetje gemaakt met de nesabilitie voorzien van zilvere stippen.