maandag 9 november 2009

zwangerschapsverlof aankondiging babyDeze kaart heb ik gemaakt voor mijn ouders en mijn schoonmoeder omdat ik vandaag officieel met zwangerschapsverlof ben gegaan dus om te laten weten dat het nog maar zeer kort duurt heb ik deze kaart voor beide gemaakt. Omdat we nog niet weten wat het worden zal komt er aan de ene kant een blauw label uit met de tekst boy er op en een bedel van een jongetje en aan de ander kant een roze label uit met de tekst er op girl en een bedel van een meisje. De stempel is er één van Whipper snapper waarvan ik de strik op het hoofdje heb weggehaald ( met dank aan Jacqueline van der Sar voor de afdrukjes ). De afdrukjes zijn ingekleurd met mijn ZIG aquarell stiften. Om het geheel helemaal af te maken heb ik de lintjes voorop in 2 kleuren verwerkt ( roze en licht blauw ), aan de lintjes hangt een heuse kinderwagen bedel. Volgens mijn waren ze er allemaal wel blij mee.

3 opmerkingen:

Tinie zei

Leuk kaartje maar het blijft SPANNEND dikke knuf mama.

sylvia zei

Hoi Patricia,

spannend he? gaat alles goed met je? geniet lekker van je zwangerschapsverlof en nog eventjes en dan mag je jullie wonder in de handen vasthouden.

groetjes Sylvia

agnes zei

Heel leuk kaartje geworden ,ben net vandaag tante geworden van een klein neefje.Probeer maar lekker te genieten van je zwangerschapsverlof.

Gr Agnes